Locatie

Welkom

Welkom op de site van het Stedelijk College, locatie Henegouwenlaan. Op onze site is veel informatie over onze school te vinden en we doen ons best om zo actueel mogelijk te blijven. Veel van de algemene zaken zijn ook te vinden in onze locatiegids die uitsluitend digitaal wordt aangeboden via de site. Als u er echt niet meer uitkomt dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via de telefoon of de mail.

Graag wil ik alle basisschoolleerlingen en hun ouders bedanken die zich vorige week bij ons hebben aangemeld. Van veel gezichten was af te lezen dat ze het spannend en leuk tegelijkertijd vonden. Wij vinden het in ieder geval een enorme eer dat er weer een grote groep nieuwe leerlingen in de startblokken staat en het vertrouwen in ons aanbod heeft uitgesproken. Met andere woorden: Welkom op onze school!

Het leuke is ook dat al onze leerlingen de komende tijd getuigen gaan zijn van de creatie van een geheel nieuw schoolgebouw! De handtekening onder de bouwovereenkomst is gezet en we gaan na de zomervakantie aan de slag met een gebouw waar ontmoeting, ruimte, licht en kleur de belangrijkste uitgangspunten zijn. Deze uitgangspunten zijn samen met de leerlingen en toekomstige leerlingen vastgesteld en meegenomen in de plannen.
We gaan een mooie tijd tegemoet!

I. van Zuijdam_bewerkt

Ingrid van Zuijdam,    
Opeidingsdirecteur       

Nieuwsgierig naar onze school? Kijk dan hier de introductiefilm!

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77