Locatie

Welkom

Welkom op de site van het Stedelijk College, locatie Henegouwenlaan. Op onze site is veel informatie over onze school te vinden en we doen ons best om zo actueel mogelijk te blijven. Veel van de algemene zaken zijn ook te vinden in onze locatiegids die uitsluitend digitaal wordt aangeboden via de site. Als u er echt niet meer uitkomt dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via de telefoon of de mail.

Via deze weg wil ik alle bezoekers van onze Open Dagen heel hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid. Het was een gezellige drukte met voor elk wat wils! We hebben hele mooie reacties ontvangen van onze gasten, die voortdurend binnen bleven stromen en hopelijk zien we elkaar in de nabije toekomst weer.

Voor ons is dit een jaar waarin we daadwerkelijk gaan bouwen aan een nieuwe school. Het voorlopig ontwerp is klaar en op onze Open Dagen konden onze bezoekers een eerste blik op dat gebouw werpen. Weliswaar staat het er nog niet, maar de impressies zijn al te zien rondom onze school op de bouwborden die daar zijn geplaatst. Tot het zover is hebben we uiteraard ons huidige gebouw waarin we met de leerlingen samen werken aan de toekomst. Niet uitsluitend de toekomst van een nieuwe school, maar vooral aan de toekomst van ruim 1500 jongeren die via prewetenschappelijk onderwijs hun kijk op de wereld verruimen of datzelfde doen via tweetalig onderwijs. En wat is leuker dan kennis maken met vreemde talen als Chinees of Russisch? Of misschien wil je liever deelnemen aan het vak technologie dat op onze mavoafdeling in ontwikkeling is. Maar misschien is het vak filosofie meer geschikt voor jou? Kortom: een gebouw is mooi en we kijken er naar uit, maar wat daarbinnen plaatsvindt is allesbepalend voor de persoonlijke vorming van vele jongeren. Ga jij er daar eentje van zijn?

Ingrid van Zuijdam,
Opleidingsdirecteur

I. van Zuijdam_bewerkt 

Nieuwsgierig naar onze school? Kijk dan hier de introductiefilm!

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77