Locatie

Welkom

Welkom op de site van het Stedelijk College, locatie Henegouwenlaan. Op onze site is veel informatie over onze school te vinden en we doen ons best om zo actueel mogelijk te blijven. Veel van de algemene zaken zijn ook te vinden in onze locatiegids die uitsluitend digitaal wordt aangeboden via de site. Als u er echt niet meer uitkomt dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via de telefoon of de mail.

Op dit moment is de school niet in bedrijf op de manier die we gewend zijn en worden onze lessen gelijktijdig online en fysiek gegeven in verband met de maatregelen rondom het corona virus. Gelukkig hebben we de afgelopen twee weken al veel leerlingen kunnen begroeten en zijn de collega’s weer werkzaam vanuit school. Ik wens alle leerlingen de komende twee weken veel succes met de toetsen.

Het mooie nieuws is toch ook dat we intussen wel gestart zijn met de nieuwbouw. We gaan de komende tijd getuigen zijn van de creatie van een geheel nieuw schoolgebouw! We gaan aan de slag met een school waar ontmoeting, ruimte, licht en kleur de belangrijkste uitgangspunten zijn. Deze uitgangspunten zijn samen met de leerlingen en toekomstige leerlingen vastgesteld en meegenomen in het ontwerp.

Ik wil alle geslaagde leerlingen en hun ouders feliciteren met dit resultaat in deze bijzondere tijd en de leerlingen die nog resultaatverbeteringstoetsen maken succes wensen.

Ingrid van Zuijdam,
Opleidingsdirecteur

I. van Zuijdam_bewerkt 

Nieuwsgierig naar onze school? Kijk dan hier de introductiefilm!

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77