Locatie

Welkom

Welkom op de site van het Stedelijk College, locatie Henegouwenlaan. Op onze site is veel informatie over onze school te vinden en we doen ons best om zo actueel mogelijk te blijven. Veel van de algemene zaken zijn ook te vinden in onze locatiegids die uitsluitend digitaal wordt aangeboden via de site. Als u er echt niet meer uitkomt dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via de telefoon of de mail.

De vakantie zit er op en ik hoop dat alle leerlingen en hun ouders volop van de vrijheid hebben kunnen genieten. Ik wens iedereen een heel fijn en succesvol schooljaar 2019 - 2020 toe!

Er is hard gewerkt om onze leerlingen te gaan ontvangen, die met hun geluid en aanwezigheid onze gebouwen weer leven geven. We zijn er klaar voor en tegelijkertijd is er aan de Henegouwenlaan veel bedrijvigheid te zien rondom de aanstaande nieuwbouw. Bedrijfswagens rijden af en aan en de sloop van het gedeelte aan de Tempellaan zal uiterlijk eind september zijn gerealiseerd. Langzaamaan zal ons nieuwe onderwijsgebouw gestalte krijgen. Een gebouw dat weer volledig voldoet aan de eisen van de moderne (onderwijs) tijd.

Ons voltallige personeel zal zoals altijd weer keihard werken om te voldoen aan de hoge verwachtingen die u van ons heeft. Ik vertrouw erop dat het opnieuw een succesvol jaar wordt en bedank in het bijzonder ook de groep nieuwe ouders en leerlingen, omdat zij de keuze voor onze school en ons onderwijs hebben gemaakt.

Ingrid van Zuijdam,
Opleidingsdirecteur

I. van Zuijdam_bewerkt 

Nieuwsgierig naar onze school? Kijk dan hier de introductiefilm!

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77