Locatie

Welkom

Welkom op de site van het Stedelijk College, locatie Henegouwenlaan. Op onze site is veel informatie over onze school te vinden en we doen ons best om zo actueel mogelijk te blijven. Veel van de algemene zaken zijn ook te vinden in onze locatiegids die uitsluitend digitaal wordt aangeboden via de site. Als u er echt niet meer uitkomt dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via de telefoon of de mail.

Het schooljaar is al weer flink wat weken oud en inmiddels is dat gedeelte van de school gesloopt waar de nieuwbouw zal komen staan. Er wordt gewerkt aan het definitieve ontwerp van ons gebouw en we verwachten in het voorjaar ook daadwerkelijk te kunnen starten met bouwactiviteiten.

Het leuke is dus dat al onze leerlingen de komende tijd getuigen gaan zijn van de creatie van een geheel nieuw schoolgebouw! We gaan aan de slag met een gebouw waar ontmoeting, ruimte, licht en kleur de belangrijkste uitgangspunten zijn. Deze uitgangspunten zijn samen met de leerlingen en toekomstige leerlingen vastgesteld en meegenomen in het voorlopig ontwerp. We zullen regelmatig van onszelf laten horen en mogelijk kunnen we binnenkort al virtueel onze nieuwbouw betreden.

We hopen dan ook dat veel ouders en leerlingen van groep 8 op onze Open Dagen op 31 januari en 1 februari en tijdens de informatieavond van 17 februari een kijkje komen nemen om met eigen ogen te zien wat de ontwikkelingen zijn. Jullie zijn allemaal van harte welkom.
We gaan een mooie tijd tegemoet!

Ingrid van Zuijdam,
Opleidingsdirecteur

I. van Zuijdam_bewerkt 

Nieuwsgierig naar onze school? Kijk dan hier de introductiefilm!

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77