Locatie

Welkom

Welkom op de site van het Stedelijk College, locatie Henegouwenlaan. Op onze site is veel informatie over onze school te vinden en we doen ons best om zo actueel mogelijk te blijven. Veel van de algemene zaken zijn ook te vinden in onze locatiegids die uitsluitend digitaal wordt aangeboden via de site. Als u er echt niet meer uitkomt dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via de telefoon of de mail.

Het schooljaar is inmiddels weer een paar maanden oud en dat betekent dat de meeste leerlingen gewend zijn aan hun nieuwe klas en na hun toetsweek een idee hebben hoe ze er op dit moment voor staan. Voor de een zal dat een zucht van verlichting opleveren en voor de ander een signaal dat er nog een tandje bij zal moeten. We werken er hoe dan ook gezamenlijk aan om dit schooljaar tot een succes te maken. De eerste reizen en uitwisselingen zijn achter de rug en we nemen op dit moment een aanloop naar de feestdagen in december. Ik wens iedereen die onze site bezoekt een hele fijne decembermaand toe en alvast een goed begin van 2018!

Verder wil ik graag de ouders en leerlingen van de basisscholen uitnodigen voor onze Open Dagen op 26 en 27 januari. Wij staan dan weer met zeer veel collega’s en leerlingen klaar om voor de bezoekers een mooie rondleiding te verzorgen.

I. van Zuijdam_bewerkt

Ingrid van Zuijdam,    
Opeidingsdirecteur       

Nieuwsgierig naar onze school? Kijk dan hier de introductiefilm!

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77